teambuilding

Missie, Visie en ACTIE!

Betrokkenheid en enthousiasme bij Bruil

De nieuwe strategie, missie en visie zijn geformuleerd. Hoe zorgen wij ervoor dat deze waarden ook worden nagestreefd door onze medewerkers? Met deze vraag klopte Bruil aan bij Eventex. Aan ons de taak om een passend concept te creëren voor een personeelsevenement doordrenkt van de nieuwe strategie. Resultaat: Visie, missie en ACTIE!

 

Geïnspireerd door de slogan hebben we de medewerkers meegenomen in de nieuwe koers van Bruil. Het vooraf persoonlijk ontmoeten en brainstormen met een groep vertegenwoordigers per vestiging zorgde voor een grote betrokkenheid. Door deze co-creatie ontstonden er ware ambassadeurs.

 

Het programma bestond uit een inhoudelijk deel en een stoere energizer: Lucia Rijker. Vervolgens bouwden alle medewerkers samen aan een brug naar het Bruil-eiland die alleen door samen opdrachten te voltooien te bouwen was. Natuurlijk werd de dag in festivalstijl afgesloten met heerlijk eten, drinken en muziek. Ter inspirerende herinnering is er een aftermovie gemaakt van alle Bruil medewerkers in ACTIE!.

 

Christie van Lohuizen, Marketing en Communicatie Manager Bruil:
“Het was aangenaam zaken doen met Eventex. Vanaf de offertefase kregen wij een duidelijk en consistent verhaal en álle beloftes zijn waargemaakt. Dit heeft in juni geresulteerd in een fantastisch Bruil event waarbij we op Watergoed in Valburg een ideale combinatie kregen tussen inspanning, spanning en ontspanning.”

 

Extreme Teambuilding!

WAT DOEN WIJ NOG MEER