sportief evenement

KION Kinderloop

Klaar voor de start? 3,2,1…Go!

KION is ter ere van het 25-jarig jubileum voor drie jaar hoofdsponsor geworden van de KION Kinderloop, gekoppeld aan de Stevensloop te Nijmegen. Doel van dit evenement is het stimuleren van sportiviteit en beweging bij kinderen;  iedereen is een winnaar.

 

Middels de nodige venue-dressing hebben we ervoor gezorgd dat KION op een sportieve en positieve manier in de kijker stond. Een prachtige gelegenheid om naamsbekendheid en goodwill te genereren bij potentiële klanten.

 

Eventex heeft in overleg met de organisatie van de Stevensloop een Kinderplein ingericht. Onderdeel hiervan waren het start- en finishgebied waar kinderen en ouders terecht konden voor startnummers, warming up prijsuitreiking en vertier in de vorm van springkussen, stormbanen en de KION-mascotte Kik.

In het voortraject hebben we in gezamenlijkheid hardloopclinics georganiseerd.

 

In verschillende leeftijdscategorieën trotseerden de kinderen de ijzige kou om zo snel mogelijk de 500 of 1.000 meter door het centrum van Nijmegen af te leggen. Natuurlijk is elk kind een winnaar en dus lag er voor iedereen een medaille klaar. Een erg koude maar zeer geslaagde hardloopwedstrijd met veel blije gezichten.

We create Extra energy

WAT DOEN WIJ NOG MEER