jubileum

KION in de Zon kinderfestival

Kinderfestival zorgt voor vele blije gezichten

Een kinderfestival voor alle jonge gezinnen in Nijmegen, vanwege het 25-jarig jubileum van KION Kinderopvang, heeft geresulteerd in een overweldigend succes met wederom een tevreden opdrachtgever:

 

“Wat was het een topdag! Echt ongelofelijk hoe enthousiast de ruim 9100 bezoekers naar huis gingen. Alle KION collega’s lopen te glunderen van trots. Doel bereikt: een cadeau voor de stad, voor de kinderen en hun ouders in de Nijmeegse regio. Het KION in de Zon kinderfestival heeft daarmee onze verwachtingen overtroffen” aldus directeur-bestuurder Eddy Brunekreeft van KION.

 

Heerlijk weer, een boordevol programma en een grote opkomst in Openluchttheater De Goffert, alle ingrediënten voor een enerverend kinderfestival waren aanwezig. Op het hoofdpodium en minipodium was een doorlopend programma met vrolijke, interactieve acts, met de nadruk op muziek en theater. De enthousiaste kinderen konden deelnemen aan tal van uitdagende workshops en verrassende activiteiten. Uiteraard ontbrak het ook niet aan de traditionele succesnummers als een groot luchtkussen en schminken.

Vanuit de kleurrijke foodtrucks werden diverse lekkernijen aangeboden, van veelal Nijmeegse partijen. Met een duidelijk programma en een aantrekkelijke festivalplattegrond vond iedereen gemakkelijk zijn weg. Typisch zo'n evenement waarbij de beelden meer zeggen dan de woorden, bekijk de Aftermovie.

Where X can be anything

WAT DOEN WIJ NOG MEER