feestelijke oplevering

Handelskade Leeft!

Trotse bewoners van Handelskade Nijmegen vieren samen feest

De aanleiding voor dit opleveringsfeest was de afronding van het bouwproject ‘Handelskade’ in Nijmegen; ruim 2.000 woningen grenzend aan de binnenstad en langs de rivier de Waal. Speciaal voor de bewoners en hun familie, ondernemers en stakeholders ontwikkelden wij in opdracht van BPD een spraakmakend event met diverse optredens onder de naam ‘Handelskade Leeft!’. Op deze manier was live te ervaren dat de ontwikkeling van het Waalfront goed functioneert op het gebied van wonen en commercie.

 

Bijzondere ontmoetingen vonden plaats en verbindingen werden gelegd tussen wonen en werken op deze unieke locatie aan de Waal. 75 stakeholders werden ontvangen met een diner, vervolgens sloten zij aan bij de feestelijke avond op de Handelskade. De line-up bestond uit verschillende spraakmakende straattheater acts, waaronder flyboard demonstraties en de vinyl-DJ’s van de funkkaravaan. Daarnaast waren er muzikale optredens van DJ Jeroen Nieuwenhuize en als spetterende hoofdact VanVelzen. In overeenstemming met de opdrachtgever verzorgden wij de communicatie & registratie, veiligheid & vergunningentraject en alle facilitaire voorzieningen & showproductie.

 

Met het water van de Waalhaven als decor ontstond een mooi plaatje waarbij het event ‘Handelskade Leeft!’ bij alle bezoekers een blijvende herinnering heeft achtergelaten.

Live Exposure

WAT DOEN WIJ NOG MEER