feestelijk evenement

De Bruiloft

Een onvergetelijke dag en spetterend feest

Wat een eer om deze prachtige bruiloft in de Achterhoek te mogen organiseren. Een traject van bijna een jaar, waarbij we zeer persoonlijk en geheel naar wens van het bruidspaar een gedetailleerde invulling aan de belangrijkste dag van hun leven hebben kunnen geven.

 

De locatie was de achtertuin van het bruidspaar. Een prachtige Ivorytent en de geweldige decoratie zorgden voor een romantische sfeer. Van ceremonie tot bruiloftsfestival en van catering tot een topfeest; de voorbereiding, organisatie en uitvoer van deze dag is perfect verlopen.

 

Reactie bruidspaar:
“In aanloop naar de bruiloft kregen wij al heel snel het gevoel dat we de organisatie van deze voor ons zo bijzondere dag, wel aan jullie durfden over te laten. Ook op de dag zelf was alles tot in de puntjes verzorgd en gestyled. Het leek wel een droom! Jullie manier van werken gaf ons zo veel vertrouwen dat wij ons nergens meer zorgen over hoefde te maken. Enige wat onze gasten en wij hoefden te doen was genieten. En dat is gelukt! Bedankt lieve mensen.”

Extraordinary? Well ofcourse!

WAT DOEN WIJ NOG MEER