congres

Conferentie Maatschappelijke opbrengst sportevenementen

Wat is de maatschappelijke opbrengst van sportevenementen?

Tegelijkertijd met het WK Inline-skaten, organiseerden wij in opdracht van de Provincie Gelderland het congres ‘Maatschappelijke opbrengst sportevenementen’. Een mooie aanleiding, want na afloop van het congres konden de deelnemers het WK Inline-skaten bezoeken.

 

Tijdens deze middag werden de deelnemers bewust gemaakt van de maatschappelijke en economische kansen en doelen die gerealiseerd kunnen worden tijdens een sportevenement. Door middel van 20 verschillende deelsessies werden deze kansen vooraf, tijdens en ná een evenement verkend. Ook werd er actief gekeken naar cross-overs en verbindingen.

Een innovatieve dag waarbij deelnemende organisaties elkaar echt vonden. Dit zorgt voor blijvende betrokkenheid, ook lang na het congres.

 

De uitstraling van het congres was sportief, robuust en stoer. Dit was onder andere terug te zien in de keuze van aankleding en catering, geheel in sportieve stijl.

 

Reactie Provincie Gelderland:

”Met Sport halen we het mooiste en beste uit Gelderland. En met Eventex aan mijn zijde tijdens de voorbereidingen voor de conferentie ”Maatschappelijke opbrengst Sportevenementen”, wist ik dat we dat ábsoluut gingen bereiken.”

Explore involvement

WAT DOEN WIJ NOG MEER