just be extreme

ORGANISATIEBUREAU

Zoek je een organisatiebureau?

 

Eventex is een allround organisatiebureau dat congressen en events organiseert in opdracht van zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Congressen en events, dat wil zeggen: live communicatie momenten die mensen kunnen raken en verbinden. Op voorwaarde dat ze perfect gecreëerd, georganiseerd en gerealiseerd zijn. Dat is precies de specialiteit van Eventex.

 

Concept in co-creatie

Als organisatiebureau werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers. We gaan met je in gesprek, stellen vragen en vragen ook dóór. Tot we precies weten wat jouw wensen zijn. Het is onze passie om die wensen te vertalen naar een uniek, verrassend en creatief concept, bijvoorbeeld voor een congres of event, dat resultaatgericht is maar ook bedoeld om jouw verwachtingen waar te maken. Die verwachtingen willen we bij voorkeur zelfs overtreffen. Beyond expectations.

 

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Wie een organisatiebureau in de arm neemt, zoekt meestal een bureau dat helemaal kan ontzorgen. Congres- en evenementenbureau Eventex kan je dat bieden. Bij het organiseren van een congres of event kunnen we alles regelen wat nodig is: van het uitnodigingstraject tot de communicatie met toeleveranciers en van de locatiekeuze tot het aanjagen en onderhouden van alle social media. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Zo organiseren wij een evenement dat tot in de puntjes verzorgd is. Dat doen we in nauw overleg, waarbij we je ook graag verrassen. Zo creëren we voor jou een live communicatie moment beyond eXpectations.

 

Waar kun je organisatiebureau Eventex voor bellen?

Natuurlijk kunnen we hier een uitgebreide opsomming geven – van congres tot jubileumfeest en van teambuildingsdag tot productlancering – maar wat je moet weten is dit: wij organiseren precies het evenement waar jij van droomt. Altijd in samenspraak met jou en altijd rekening houdend met jouw wensen en budget. Laat je hier inspireren door voorbeelden van andere congressen en events van de hand van organisatiebureau Eventex.

 

Waar is organisatiebureau Eventex actief?

Eventex is gevestigd in Oosterbeek, nabij Arnhem, in de provincie Gelderland. Een prettig centrale ligging waardoor we heel Nederland als werkgebied hebben.

 

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.