Where X can be anything

EVENEMENTENBUREAU

Op zoek naar een evenementenbureau?

Eventex is een allround evenementenbureau dat events en congressen organiseert voor zakelijke en opdrachtgevers. Evenementen en congressen zijn live communicatie momenten die mensen kunnen raken en verbinden. Op voorwaarde dat ze perfect gecreëerd, georganiseerd en gerealiseerd zijn. Dat is precies de specialiteit van Eventex.

Concept in co-creatie

Als congres- en evenementenbureau werken wij nauw samen met onze opdrachtgevers. We gaan met je in gesprek, stellen vragen en vragen ook dóór. Tot we precies weten wat jouw wensen zijn. Het is onze passie om die wensen te vertalen naar een uniek, verrassend en creatief concept, dat resultaatgericht is maar ook bedoeld om jouw verwachtingen waar te maken. Die verwachtingen bij voorkeur zelfs te overtreffen.

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Bij het organiseren en realiseren van jouw event of congres nemen we je alle zorg uit handen. Wij regelen alles wat je wilt: van het uitnodigingstraject tot de communicatie met sprekers, artiesten en leveranciers en van de catering tot het aanjagen en onderhouden van alle social media rondom het event. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Zo zorgen we dat het evenement tot in de puntjes verzorgd is. Daarbij houden we ook nauw contact met jou, want het is en blijft jouw live communicatie moment.

Waar kun je congres- en evenementenbureau Eventex voor bellen?

Natuurlijk kunnen we hier een uitgebreide opsomming geven – van congres tot jubileumfeest en van teambuildingsdag tot productlancering – maar wat je moet weten is dit: wij organiseren het evenement waar jij van droomt. Altijd in samenspraak met jou en altijd rekening houdend met jouw wensen en budget. Laat je hier inspireren door events en congressen die evenementenbureau Eventex eerder organiseerde.

Waar is Eventex actief?

Ons congres- en evenementenbureau is gevestigd in Oosterbeek in de provincie Gelderland. Een prettig centrale ligging waardoor we heel Nederland als werkgebied hebben.

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.