Where X can be anything

ZAKELIJKE EVENEMENTEN

Personeelsfeest, kick-offmeeting, productlancering, relatiediner, congres, seminar, teambuildingsdag. Deze en nog veel meer zakelijke evenementen organiseert congres- en evenementenbureau Eventex.

 

Zakelijke evenementen hebben vaak een duidelijke doelstelling, omdat ze onderdeel zijn van de bedrijfscommunicatie. Sterker nog: bedrijven of organisaties zetten hun evenementen vaak succesvol in als strategisch communicatiemiddel. Want een live event betekent live communicatie. Je maakt live contact met de doelgroep die je wilt bereiken. Denk aan: medewerkers (B2E-events), relaties en stakeholders (B2B-events) of klanten (B2C-events). De boodschap die je met een bepaalde doelgroep wilt delen, komt live veel sterker over.

 

Eventex en co-creatie

Congres- en evenementenbureau Eventex organiseert al meer dan 20 jaar doeltreffende live communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en (mede-)organiseren van live ontmoetingen, zoals zakelijke evenementen. Weet je niet zeker of je jouw zakelijke evenement helemaal zelf wilt organiseren? Bij Eventex kun je precies de ondersteuning krijgen die jij nodig hebt: advies en/of bijdragen aan het projectmanagement, óf ons totale pakket aan diensten. Als je contact met ons opneemt, gaan we daarover in gesprek. Wij vragen dóór, tot we precies weten wat jouw wensen zijn. Het is onze passie om die wensen te vertalen naar een uniek, verrassend en creatief zakelijk evenement, waarmee jij je doel gaat bereiken. En waarmee wij jouw verwachtingen waarmaken en liefst nog overtreffen.

 

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Een perfecte organisatie draagt bij aan het succes van elk zakelijk evenement. Afhankelijk van je wensen kunnen wij alle onderdelen voor onze rekening nemen – van het uitnodigingstraject tot het draaiboek en van de communicatie met toeleveranciers tot het aanjagen en onderhouden van alle social media rondom het event. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Zo realiseren we een zakelijk evenement dat tot in de puntjes verzorgd is. Dat doen we in nauw overleg, zodat het precies het zakelijke evenement wordt dat jij in gedachten had.

 

Waar kun je congres- en evenementenbureau Eventex voor bellen?

Voor alle voorbeelden van zakelijke evenementen die we noemden – van congres tot personeelsfeest en van teambuildingsdag tot productlancering – maar vooral voor het zakelijke evenement waar jij van droomt. Dat organiseren we altijd in samenspraak met jou en rekening houdend met jouw wensen en budget. Laat je hier inspireren door de zakelijke evenementen die Eventex eerder organiseerde.

 

Waar is Eventex actief?

Ons congres- en evenementenbureau is gevestigd in Oosterbeek, nabij Arnhem, in de provincie Gelderland. Een prettig centrale ligging waardoor we heel Nederland als werkgebied hebben.

 

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.