Where X can be anything

PERSONEELSFEEST

Personeelsfeest organiseren?

 

Eigenlijk is elke aanleiding goed. Een mooie grote order, de groeiende jaaromzetten, een bedrijfsjubileum. Elk succes en elke mijlpaal kun je vieren, samen met de medewerkers die het mogelijk hebben gemaakt. Doel van zo’n personeelsfeest is dan om mensen te bedanken en ze nog sterker te binden aan de organisatie. Een spraakmakend en goed georganiseerd personeelsfeest versterkt ook de banden tussen de medewerkers onderling en geeft nieuwe energie. En meestal worden er bij een feest mooie herinneringen geboren.

 

Trouwens: de aanleiding voor een personeelsfeest hoeft niet altijd uitgesproken positief te zijn. Het feest kan ook onderdeel zijn van een fusietraject of bedoeld om de nieuwe bedrijfskoers te communiceren. Het is zelfs mogelijk personeelsfeesten te organiseren als het minder goed gaat met het bedrijf of om afscheid te nemen van mensen die vertrekken na reorganisatie. Al zul je het dan misschien niet aankondigen als ‘feest’, grote kans dat die personeelsavond of medewerkerslunch toch uitmondt in een echt feest. Dat ook weer zorgt voor nieuwe binding, nieuwe energie en mooie herinneringen.

 

Wat de aanleiding of doelgroep ook zijn en welk doel je ermee wilt bereiken, een personeelsfeest is altijd een uitgelezen gelegenheid voor live communicatie met alle medewerkers.

 

Live communicatie raakt en verbindt

Personeelsfeesten zijn live communicatie momenten die mensen kunnen raken en verbinden. Op voorwaarde dat ze perfect gecreëerd, georganiseerd en gerealiseerd zijn. Dat is precies de specialiteit van congres- en evenementenbureau Eventex.

 

Concept in co-creatie

Als organisator van personeelsfeesten werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. We gaan met je in gesprek, stellen vragen en vragen ook dóór. Tot we precies weten wat jouw doelstellingen zijn. Het is onze passie om die dan te vertalen naar een uniek, verrassend en creatief concept voor jouw personeelsfeest, waarmee jij je doelen gaat bereiken.

 

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Bij het organiseren en realiseren van jouw personeelsfeest nemen we je alle zorg uit handen. Wij regelen alles wat je wilt: van de uitnodigingen tot het entertainment en van de catering tot het aanjagen en onderhouden van alle social media rondom het event. Als je dat wilt, denken we ook mee over eventuele inhoudelijke feestonderdelen: presentatie, film of workshopaanbod. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Zo zorgen we dat jouw evenement tot in de puntjes verzorgd is. Bij alles houden we ook nauw contact met jou, want het personeelsfeest is en blijft jouw live communicatie moment.

 

Inspiratie voor je personeelsfeest

Elk event organiseren we maar één keer, in samenspraak met die ene opdrachtgever en rekening houdend met zijn of haar wensen en mogelijkheden. Als wij jouw personeelsfeest mogen organiseren wordt dat ook een uniek event. Om alvast wat ideeën op te doen, kun je hier kijken naar unieke personeelsfeesten die we eerder organiseerden.

 

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.