Where X can be anything

LIVE EVENTS

Live events organiseren betekent live ontmoetingen creëren. Mensen met elkaar verbinden. Persoonlijk en face-to-face.

 

Een live event gaat over beleving en emotie. Het gebeurt allemaal echt, hier en nu. Je gasten worden geraakt door alles wat ze zien, horen, ruiken, proeven. Kortom, door het live evenement waar jij ze voor hebt uitgenodigd.

 

Live events = live communicatie

Met live events kun je communiceren op een manier die effectiever is dan elke andere vorm van communicatie. Wetenschappers hebben overtuigend aangetoond dat mensen veel vergeten van wat ze lezen en horen, maar dat ze beter onthouden en begrijpen wat ze zelf hebben ervaren. Een indringende boodschap die tijdens een live – en perfect georganiseerd – evenement wordt overgebracht, kan daarom diepe indruk maken op alle bezoekers.

 

Eventex maakt live communicatie

Congres- en evenementenbureau Eventex organiseert al meer dan 20 jaar doeltreffende live communicatie. Wij zijn gespecialiseerd in het bedenken en (mede-)organiseren van live ontmoetingen, zoals congressen en zakelijke of particuliere live events.

 

Eventex en co-creatie

Bij Eventex kun je precies de ondersteuning krijgen die jij nodig hebt: advies en/of bijdragen aan het projectmanagement, óf ons totale pakket aan diensten. Als je contact met ons opneemt, gaan we daarover in gesprek. Jij hebt een vraag – X – wat houdt die in? Wij vragen dóór, tot we precies weten wat die X is en waarmee wij je kunnen helpen. Het is onze passie om voor elke X een passend antwoord te bedenken. Bijvoorbeeld een uniek, verrassend en creatief live event, waarmee jij je doel gaat bereiken. En waarmee wij je verwachtingen waarmaken en liefst nog overtreffen.

 

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Een perfecte organisatie draagt bij aan het succes van onze events. Afhankelijk van je wensen kunnen wij alle onderdelen voor onze rekening nemen – van het uitnodigingstraject tot het draaiboek en van de communicatie met toeleveranciers en tot het aanjagen en onderhouden van alle social media rondom het live event. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Zo organiseren we een live evenement dat tot in de puntjes verzorgd is. Dat doen we in nauw overleg, zodat het live communicatie moment het passend antwoord wordt op jouw X.

 

Waar kun je congres- en evenementenbureau Eventex voor bellen?

Voor alle denkbare live events – van congres tot personeelsfeest en van festival tot netwerkbijeenkomst – maar vooral voor het live evenement waar jij van droomt. Dat organiseren we altijd in samenspraak met jou en rekening houdend met je wensen en budget. Laat je hier inspireren door live events die Eventex eerder organiseerde.

 

Waar is Eventex actief?

Ons congres- en evenementenbureau is gevestigd in Oosterbeek, nabij Arnhem, in de provincie Gelderland. Een prettig centrale ligging waardoor we heel Nederland als werkgebied hebben.

 

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.