Where X can be anything

JUBILEUM ORGANISEREN

Hoe organiseer je een bedrijfsjubileum?

Viert jouw bedrijf binnenkort een jubileum? Gefeliciteerd! Want dan heb je nu de kans om jouw bedrijf een jaar lang top of mind te krijgen en te houden bij al je relaties. Dat begint al door in het voorafgaande jaar reuring te maken, aan de hand van een goedgekozen jubileumthema, met een social media campagne. In het jubileumjaar zelf kun je het hele jaar door grote en kleinere evenementen organiseren – live én online – die gelinkt zijn aan het thema. De verhalen daarover kun je nog lang ná het bedrijfsjubileum delen op je website en je social media kanalen.

Kortom, een bedrijfsjubileum is een geweldige aanleiding voor feestelijk getinte en tegelijk strategisch in te zetten bedrijfscommunicatie.

 

Kun je hulp gebruiken?

Voor bedrijven is een jubileumjaar enerzijds een uitgelezen moment om mooie jubileumevents neer te zetten. Anderzijds vergen de voorbereidingen voor een bedrijfsjubileum ook veel tijd. Weet je niet zeker of je jouw bedrijfsjubileum helemaal zelf wilt of kunt organiseren? Dan kun je kiezen voor verschillende vormen van ondersteuning. Misschien wil je een expert inhuren die meedenkt over het thema en de evenementenplanning tijdens het jubileumjaar? Of een bureau dat in samenspraak met jou ook het projectmanagement doet? Of heb je het liefst een allround evenementenbureau dat ontzorgt en jou alle werk uit handen neemt? Natuurlijk is je budget medebepalend voor je keuze.

 

Bedrijfsjubileum in co-creatie

Bij congres- en evenementenbureau Eventex kun je precies de ondersteuning krijgen die jij nodig hebt: advies en/of bijdragen aan projectmanagement, óf ons totale pakket aan diensten. Als je contact met ons opneemt, gaan we daarover in gesprek. Wij vragen dóór, tot we precies weten wat jouw wensen zijn. Het is onze passie om die wensen te vertalen naar een uniek, verrassend en creatief concept voor de viering van jouw bedrijfsjubileum. Een concept dat resultaatgericht is maar ook bedoeld om jouw verwachtingen waar te maken. Die verwachtingen bij voorkeur zelfs te overtreffen. Beyond expectations.

 

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Kies je ervoor om het organiseren van jouw bedrijfsjubileum helemaal aan ons over te laten? Dan zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt geregeld: van de evenementenplanning en de communicatie via social media tot het organiseren van elk jubileumevenement afzonderlijk. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Wij organiseren jouw bedrijfsjubileum – met een of meer jubileumevenementen – tot in de perfectie. Dat doen we in nauw overleg, waarbij we je ook graag verrassen. Zo creëren we voor jou een bedrijfsjubileum beyond expectations.

 

Inspiratie voor je bedrijfsjubileum

Elk bedrijfsjubileum organiseren we maar één keer, in samenspraak met die ene opdrachtgever en rekening houdend met zijn of haar wensen en mogelijkheden. In die zin wordt elk bedrijfsjubileum uniek, ook dat van jou. Om alvast ideeën op te doen, kun je hier kijken naar jubileumevents die we eerder organiseerden.

 

Waar is Eventex actief?

Ons congres- en evenementenbureau is gevestigd in Oosterbeek, nabij Arnhem, in de provincie Gelderland. Een prettig centrale ligging waardoor we heel Nederland als werkgebied hebben.

 

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.