Where X can be anything

EVENEMENT ORGANISEREN

Ga je een evenement organiseren?

Wil je een evenement organiseren – voor jezelf of je bedrijf – dan komt daar heel wat bij kijken. Om te beginnen moet je goed weten waarom en voor wie je het evenement gaat organiseren en welk doel je ermee wilt bereiken.

Wordt het een feest, een relatie-evenement, een congres, een kick-off meeting? Om maar een paar voorbeelden van evenementen te noemen. Wat het ook wordt, je moet veel beslissingen gaan nemen: locatie, gastenlijst, catering, sprekers en/of entertainment, muziek en een passende aankleding van het evenement. Verder moet je het evenement goed voorbereiden, denk aan het opstellen en bewaken van de begroting en draaiboek en het aanvragen van de vergunningen. Ook moet je op tijd starten met communiceren over het evenement.

 

Kun je wel wat hulp gebruiken?

Het organiseren van een evenement is soms een complexe klus, die meer tijd vraagt dan je denkt. Weet je niet zeker of je het organiseren helemaal zelf wilt doen? Dan kun je kiezen voor verschillende vormen van ondersteuning. Misschien wil je een expert inhuren die meedenkt over het event-concept? Of een bureau dat in samenspraak met jou het evenement bedenkt en het projectmanagement doet? Of heb je het liefst een allround evenementenbureau dat ontzorgt en jou alle werk uit handen neemt? Natuurlijk is je budget medebepalend voor die keuze.

 

Evenement in co-creatie

Bij congres- en evenementenbureau Eventex kun je precies de ondersteuning krijgen die jij nodig hebt: advies en/of bijdragen aan het projectmanagement, óf ons totale pakket aan diensten. Als je contact met ons opneemt, gaan we daarover in gesprek. Wij vragen dóór, tot we precies weten wat je wensen zijn. Het is onze passie om die wensen te vertalen naar een uniek, verrassend en creatief evenement, waarmee jij je doel gaat bereiken en waar de bezoekers nog lang over zullen praten.

 

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Kies je ervoor om het organiseren van het event helemaal aan ons over te laten? Dan zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt geregeld. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Zo organiseren we een evenement dat tot in de puntjes verzorgd is. Dat doen we in nauw overleg, zodat het precies het evenement wordt dat past bij jouw wensen.

 

Inspiratie voor je evenement

Elke event organiseren we maar één keer, in samenspraak met die ene opdrachtgever en rekening houdend met zijn of haar wensen en mogelijkheden. Ook jouw evenement wordt een uniek event. Om alvast ideeën op te doen, kun je hier kijken naar unieke evenementen die we eerder organiseerden.

 

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.