Where X can be anything

CONGRESONDERSTEUNING

Congres organiseren? Vraag congresondersteuning!

 

Congressen zijn live communicatie momenten die vooral gericht zijn op overdracht van kennis en informatie en op netwerken. Maar met live communicatie kun je ook mensen emotioneel raken, waardoor de ‘verhalen’ van het congres beter overkomen. Dat gebeurt alleen als jouw congres perfect gecreëerd, georganiseerd en gerealiseerd is.

 

Een succesvol congres staat of valt met de juiste voorbereiding en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. De locatie, de sprekers en het sociale programma; het moet allemaal op tijd geboekt worden. Natuurlijk moeten ook de uitnodigingen op tijd de deur uit. En dan is er nog de communicatie over het congres via verschillende social media kanalen. Zoals een online platform waar alle informatie over het event te vinden is of een speciale congres-community waar de (potentiële) deelnemers zelf nieuws en ideeën kunnen uitwisselen. Kortom, bij het organiseren van een congres kun je vaak wel wat ondersteuning gebruiken.

 

Congresondersteuning

Het organiseren van een congres kan een complexe klus zijn, die meer tijd vraagt dan je denkt. Weet je niet zeker of je het organiseren helemaal zelf wilt doen? Dan kun je kiezen voor verschillende vormen van congresondersteuning. Misschien wil je een expert inhuren die meedenkt over het congres-concept? Of een bureau dat in samenspraak met jou ook het projectmanagement doet? Of heb je het liefst een allround congresbureau dat ontzorgt en jou alle werk uit handen neemt? Natuurlijk is je budget medebepalend voor die keuze.

 

Congres in co-creatie

Bij congres- en evenementenbureau Eventex kun je precies de congresondersteuning krijgen die jij nodig hebt: advies en/of bijdragen aan projectmanagement, óf ons totale pakket aan diensten. Als je contact met ons opneemt, gaan we daarover in gesprek. Wij vragen dóór, tot we precies weten wat je wensen zijn en welke congresondersteuning wij je kunnen bieden.

 

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Kies je ervoor om het organiseren van het congres helemaal aan ons over te laten? Dan zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt geregeld, van het uitnodigingstraject en de congrescommunicatie tot het contact met sprekers en sponsors. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Zo organiseren we een congres dat tot in de puntjes verzorgd is. Dat doen we in nauw overleg, zodat het congres precies het live communicatie moment wordt dat past bij jouw wensen.

 

Inspiratie voor je congres

In de afgelopen jaren hebben wij veel congressen georganiseerd of voorzien van congresondersteuning. Als jij kiest voor congresondersteuning door Eventex, kies je voor een betrouwbare congrespartner. Misschien zijn congressen die wij eerder organiseerden, waaronder veel medische congressen, voor jou wel een inspiratiebron. Kijk hier om ideeën op te doen voor je volgende congres.

 

Waar is Eventex actief?

Ons congres- en evenementenbureau is gevestigd in Oosterbeek, nabij Arnhem, in de provincie Gelderland. Een prettig centrale ligging waardoor we heel Nederland als werkgebied hebben.

 

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.