Where X can be anything

BEDRIJFSEVENEMENTEN ORGANISEREN

Wat wordt jouw volgende bedrijfsevenement?

 

Ga je een bedrijfsevenement organiseren? En kun je daarbij creatief en deskundig advies gebruiken? Dan ben je op zoek naar een strategische en betrouwbare partner. Met een brede ervaring én een grote passie voor het evenementenvak. Die partner zijn wij: congres- en evenementenbureau Eventex.

 

Bedrijfsevenementen zijn er in vele vormen, gericht op verschillende doelgroepen en met uiteenlopende doelstellingen. Bijvoorbeeld personeelsevenementen, waarmee je je medewerkers wilt motiveren of bedanken, zoals een inspiratiedag, kennisfestival of personeelsfeest. Of relatie-evenementen, om je zakelijke partners te binden of te fêteren: een seminar of congres óf een mooi relatiediner op een bijzondere locatie. Ook evenementen gericht op klanten zijn bedrijfsevenementen, denk maar aan merkactivaties of productlanceringen.

 

Aanleiding voor bedrijfsevenementen kan het bedrijfsjubileum zijn of een ander thema. En soms dient het bedrijfsevent vooral een strategisch doel, zoals het uitzetten en communiceren van een nieuwe koers van de organisatie.

 

Wat de aanleiding of doelgroep ook zijn en welk doel je ook wilt bereiken, een bedrijfsevenement is altijd een uitgelezen gelegenheid voor live communicatie en wij organiseren het graag voor je.

 

Live communicatie raakt en verbindt

Bedrijfsevenementen zijn live communicatie momenten die mensen kunnen raken en verbinden. Op voorwaarde dat ze perfect gecreëerd, georganiseerd en gerealiseerd zijn. Dat is precies de specialiteit van Eventex.

 

Concept in co-creatie

Bij het organiseren van bedrijfsevenementen werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. We gaan met je in gesprek, stellen vragen en vragen ook dóór. Tot we precies weten wat jouw wensen zijn. Het is onze passie om die wensen te vertalen naar een uniek, verrassend en creatief concept voor jouw bedrijfsevenement, waarmee je je doel gaat bereiken.

 

Organisatie en uitvoering: altijd tot in de perfectie

Bij het organiseren en realiseren van jouw bedrijfsevenement nemen we je alle zorg uit handen. Wij regelen alles wat je wilt: van de uitnodigingen tot de sprekers of het entertainment en van de catering tot het aanjagen en onderhouden van alle social media rondom het event. We zijn opmerkzaam, zien elk detail, ondernemen direct actie als er iets ontbreekt. Zo organiseren we een evenement dat tot in de puntjes verzorgd is. Bij alles houden we ook nauw contact met jou, want het bedrijfsevenement is en blijft jouw live communicatie moment.

 

Inspiratie voor je bedrijfsevenement

Elke event organiseren we maar één keer, in samenspraak met die ene opdrachtgever en rekening houdend met zijn of haar wensen en mogelijkheden. Als wij jouw bedrijfsevenement mogen organiseren wordt dat ook een uniek event. Om alvast wat ideeën op te doen, kun je hier kijken naar unieke bedrijfsevents die we eerder organiseerden.

 

Meer weten?

Wij gaan graag met je in gesprek, bel +31 (0)26 333 75 77 of mail ons voor een afspraak. Je kunt ook hier je gegevens en/of vragen aan ons doorgeven. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.